12440815_731218413679619_7466855829107292558_o.jpg

Jazie Veldhuyzen 

Voorzitter & Secretaris  

Ik ben een 26-jarige jongeman met roots verspreid over de hele wereld. In het dagelijkse leven werk ik als jongerenwerker in Enkhuizen. Vanuit die functie richt ik me op kansen en uitdagingen in plaats van problemen en bied ik jongeren ondersteuning bij het ontwikkelen van hun talenten. Ik heb de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond. Hierbij heb ik allerlei kennis en kunde opgedaan waardoor ik beter ben geworden in het ondersteunen van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan een meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenleving. Dit is ook een van de redenen waarom ik me heb aangesloten bij het bestuur van Rachna Foundation. De stichting helpt mij om een steentje bij te dragen aan het creëren van een betere wereld.

 

11760104_110055489340202_3487845123393397829_n.jpg

Marjan Versteeg 

Penningmeester 

Mijn naam is Marjan Versteeg en kom uit Enkhuizen. Onze dochter Anouk verblijft sinds oktober 2014 in Nepal. In eerste instantie was dat natuurlijk wel even wennen, je kind zo ver weg, niet wetende waar en met wie zij daar precies verbleef, hoe de mensen in Nepal leven en hoe zij zijn…? Na een paar maanden heb ik haar bezocht en mocht ik het leven in Nepal samen met haar en haar nieuwe familie ervaren. Ik ben er achter gekomen dat de mensen uit dat prachtige land heel gastvrij en vriendelijk zijn !!! Wat een prachtige ervaring was dat. De mensen hebben het niet altijd gemakkelijk, hebben te maken met een andere politiek en andere natuurverschijnselen…….een compleet ander leven dan in ons ‘rijke’ Europa. Het woord ‘rijk’ krijgt wel een heel andere betekenis wanneer je het leven in een land als Nepal hebt mogen ervaren.
Veel Nepalezen hebben niet de financiële middelen om zich creatief en maatschappelijk te kunnen ontwikkelen. Het is een goed gevoel dat ik samen met Anouk, Yogen, Jazie, Manon mijn steentje bij mag dragen aan het goede werk dat Rachna Foundation voor ogen heeft, namelijk het financieel en praktisch ondersteunen van kansarme jongeren, in de hoop dat zij zich creatief en maatschappelijk verder kunnen ontwikkelen en kunnen werken aan een mooie toekomst.

13072652_1150976258267153_2432564556747320963_o.jpg

Manon Versteeg 

Bestuurslid

Mijn naam is Manon Versteeg. Mijn energie haal ik uit mijn studie Kunstzinnige Therapie -beeldend, mijn werk met mensen met specifieke zorgvraag, persoonlijke relaties, mooie gesprekken, iets kunnen betekenen voor een ander.. leven. Rachna foundation zet zich in voor talentontwikkeling van kinderen, jongeren en jong-volwassenen. In mijn werk en tijdens mijn studie heb ik mogen ervaren en zien hoe belangrijk het is dat een ieder zich op een unieke manier kan ontwikkelen en hoe waardevol kunstzinnige mediums hierin kunnen zijn. Met alle vertrouwen in onze veldwerkers in Nepal en vol liefde en overtuiging zet ik mij in binnen het bestuur van deze jonge stichting.

 

Peter den Drijver

Bestuurslid

Mijn naam is Peter den Drijver. Geboren en getogen in Enkhuizen. Ik ben een creatief persoon houd van tekenen, schilderen en muziek. Ik speel didgeridoo en ben in 2001 uitgenodigd door een Aboriginalstam om daar traditioneelte leren spelen. Heb mijn huis verkocht en ben naar Australië afgereisd samen met mijn toenmalige vrouw. Ik heb altijd veelgereisd vooral in Indonesië. Hierdoor ben ik ook veel armoede tegengekomen. En sindsdien ben ik mij zeer bewust van het verschil dat eigenwaarde en talentontwikkeling voor kinderen en tieners kan betekenen. Vanuit dit bewustzijn houd ik mij nu bezig met Rachna. Het is beter te geven dan te nemen.